Kisméretű csomag és a box ajánlatok vásárlása esetén Budapesten és országosan már 990 Ft-ért kiszállítjuk a megrendelésed, ráadásul most a nagyméretű csomag szállítási díja is rendkívül kedvező. Vagy vásárolj kis csomag esetén 20.000 forint felett és rendelésed ingyen kiszállítjuk. Csomagjaink szállítását a 17 éve működő 24H Futárszolgálat végzi. A pontos szállítási díjról a standard táblázatunkból tudsz tájékozódni, melyet alább megtalálsz. 

 

 1. Nem kell felesleges utakat megtenned, hiszen házhoz szállítjuk Neked a megrendelt csomagot!
 2. Webáruházunk igyekszik termékeit a legjobb áron kínálni, valamint szolgáltatásaival az igényeidet maximálisan kielégíteni, ezért választottuk a hazai tulajdonú, megbízható, nagy tapasztalattal rendelkező 24H Futárszolgálatot.
 1. Hetente kétszer szállítunk, kedden és pénteken. A vasárnap éjfélig és szerda éjfélig leadott rendelések ízeit már kedden és pénteken élvezheted.
  1. Rendelési határidő:
 1. vasárnap 00:00 (kedden szállítjuk)
 2. szerda 00:00 (pénteken szállítjuk)
 1. Ha nem tudsz a megadott napon a szállítási címen tartózkodni és a futárra várni, vagy nem rendelheted munkahelyedre a csomagot, akkor a Személyes átvételi szolgáltatásunk segítségével a 11. kerületi telephelyünkön átveheted azt, a nyitvatartási időben.
 1. Személyes átvétel esetén kezelési díjat nem számítunk fel, ebben az esetben készpénzzel és bankkártyával tudsz fizetni.
 2. Utánvétes rendelés esetén készpénzzel van lehetőség fizetni, FIGYELEM!!! a futárnál nincs lehetőség bankkártyás fizetésre.
 3. A rendeléshez tartozó nyugtát a kiszállított csomagban vagy ehhez csatolva találod.
 4. Törekszünk a környezetünk védelmére, ezért kérünk, hogy a kartondobozt amelyben a csomagodat megkapod, szíveskedj gondosan kibontani, ezt követően hajtogasd szét és a következő rendelésed alkalmával a futárnak kérünk add át. Minden visszaküldött dobozért amit újrahasznosítunk, 100 forint kupont adunk. Az így összegyűjtött kuponok, 1000 forint névértékenként beválthatók, s a számlád végösszegéből jóváírjuk.
 5. Amennyiben további információra van szükséged rendeléseddel kapcsolatban, kérünk, keresd fel DeliBox ügyfélszolgálatunkat, még a rendelés leadása előtt.
  1. telefonszám: +36 1 25 52 888
  2. e-mail: hello@delibox.hu
 6. Futárszolgálatunk elérhetőségei:
  1. 24H Parcel Zrt.
  2. 1106 Budapest Fehérvári út 10.
  3. telefonszám: +36 20 989 2424
  4. e-mail: 24hfutar@24hfutar.hu